Prisbelönta 79 & Park - Hörntvåa med solig balkong och vacker vidsträckt utsikt

Alla bilder
Charlotta Larsson
Din mäklare Charlotta Larsson 070-883 84 01 charlotta@tradition.se
Kontakta gärna mäklaren för visning eller om du har andra frågor.
Anmäl intresse
Sandhamnsgatan 75E, näst högst upp Gärdet 2 rok 48 kvm 5 200 000 kr /Bud
Där park möter stad! Näst högst upp i det arkitektoniskt prisbelönta 79 & Park erbjuds du solig balkong och vidsträckt utsikt över Ladugårdsgärdet och Östermalm. Internationell inspiration har bidragit till hemmens avskalade interiör med fönster från golv till tak, blottlagda pelare, rå betong, ljuspigmenterade ekgolv med vattenburen golvvärme och generös takhöjd med dörröppningar om ca 2,70 meter. Högkvalitativt kök från Italienska Varenna Poliform med bänkskiva av kalksten och maskiner från Miele. Köket ligger i öppen planlösning mot sällskapsrummet och den stora balkongen vilket inbjuder till socialt mingel och middagar såväl ute som inne. Solig balkong i sydväst med helglasat räcke. Härifrån kan du följa årstidernas växlingar. Sovrummet ligger i vinkel med gott om plats för dubbelsäng och förvaring. Rofyllt badrum i lugna toner tagna från naturen. Här finns generös takdusch, handfat med underskåp, blandare från Dornbracht, vägghängd wc från Duravit, handukstork samt inbyggd tvättpelare med tvättmaskin och torktumlare. Hallen erbjuder bra förvaring och här kan även ytterligare förvaring skapas för den som önskar. Ett kaxigt konceptboende med närhet till såväl naturens lugn som stadens utbud och puls.

79&Park är numer ett av Gärdets landmärken. Den välkände danske arkitekten Bjarke Ingels har i samarbete med Oscar Properties skapat byggnaden likt en böljande, terrasserad byggnad i glas och cederträ som väver samman Östermalm, Gärdet, Frihamnen och Nationalstadsparken. Fasaden är av cederträ och hela fastigheten är vridet mot solen. Taken är planterade med sedum, träd och buskar. Skaparna ville låta ”Gärdets grönska klättra upp på taket”. Gården är öppen och inbjudande. Här finns sittplatser bland planteringar, träd, perenner och sammanhängande växtbäddar som ger en lummig och rogivande känsla. Investera i ett spektakulärt boende i en spektakulär fastighet!
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
  Adress
  Sandhamnsgatan 75E, näst högst upp
  Område
  Gärdet, Stockholm
  Postadress
  11528 Stockholm
  Förening
  Brf Stettin 7
  Lgh.nr
  04.1401 / 1401
  Boarea
  48 m²
  Areakälla
  Ekonomisk förvaltare
  Antal rum
  2 rum och kök
  Månadsavgift
  4 478 kr/mån Värme, vatten, bredband och TV (basutbud) från Ownit.
  Pris
  5 200 000 kr /Bud
  Våningsplan
  Våning 4. Hiss finns.
  Balkong
  Ja
 • HALL
  Trevlig hall som luftigt öppnar upp mot rummen och där det enhetliga trägolvet börjar. Bra förvaring och avhängningsmöjligheter.

  SÄLLSKAPSRUM
  Magisk utsikt med fönster från golv till tak och utgång till den stora balkongen med glasat räcke vilket ger ett otroligt ljusinsläpp. Öppen och social planlösning mot köket inbjuder till stora middagar och mingel med familj och vänner.

  KÖK
  Påkostat och synnerligen sobert kök, som taget ur ett inredningsmagasin. Snickerier från Varenna Poliform med bänkskiva av kalksten och blandare från Dornbracht. Högkvalitativa maskiner från Miele med induktionshäll, inbyggnadsugn samt integrerad diskmaskin och kyl/frys. Säljaren har lagt till extra överskåp samt en micro (Siemens) i ett av överskåpen. Belysning strategiskt placerat i taket.

  BALKONG
  Här kan du njuta av em- och kvällssolen och utsikt över Gärdets öppna fält in mot Östermalm. Balkongen har vägg av rå betong på ena sidan och Cederträpanel på andra samt balkongräcke av glas vilket genombryter ljuset maximalt.

  SOVRUM
  Rofyllt sovrum med panoramafönster med vy mot Gärdets grönska. Plats för dubbelsäng, sängbord och förvaringsmöbel.

  BADRUM
  Sobert badrum i ljusa naturtrogna toner och behaglig golvvärme. Generös takdusch, handdukstork, designat handfat med blandare från Dornbracht och underbyggd förvaring samt infällda spotlights i taket med tillhörande dimmer. ”Egen tvättstuga” med inbyggd tvättmaskin och torktumlare.

  Lägenheten disponerar ett källarförråd.

  Garage finns i huset samt 3 gemensamma takterrasser.
 • Byggnadstyp
  Flerbostadshus
  Byggnadsår
  2018
  Uppvärmning
  Fjärrvärme
  Ventilation
  FTX, F (Värmeåtervinning)

  Energideklaration

  Status
  Utförd (2020-06-12)
  Primärenergital
  126 kWh/m2 och år
 • Namn
  Brf Stettin 7
  Adress
  Sandhamnsgatan 75-83
  Byggnadsår
  2018
  Byggnadstyp
  Flerbostadshus
  Fast.beteckning
  Stettin 7
  Org.form
  Bostadsrätt
  Org.nummer
  769629-5869
  Föreningens ekonomi
  Angiven avgift är med den höjning (25%) som gäller från 1 maj 2024. Föreningen amorterade 4 miljoner 2023, se årsredovisning. Föreningen 3 lån: 100 000 000kr ränta 0,66% villkorsändringsdag 240619 92 000 000kr ränta 0,94% villkorsändringsdag 260617 109 482 703kr ränta 4,523% villkorsändringsdag 260624 (Information från ekonomisk förvaltare 2024-04-24)
  Äkta/oäkta förening?
  Äkta
  Antal lägenheter
  169 st
  Antal lokaler
  9 st
  TV/bredband
  Föreningen är ansluten till kabel-TV samt bredband via Ownit.
  Överlåtelseavgift
  1433 kr (betalas av köpare)
  Pantsättningsavgift
  573 kr
  Tillåts juridisk person?
  Nej
  Tillåts delat ägande?
  Ja
  Äger föreningen marken?
  Ja, de äger marken.
  Renoveringar Fastigheten färdigställdes år 2018 och har inga större renoveringar planerade i dagsläget.
  Parkering Stort garage finns i huset, platser ansöks via ViRedo (f.n. lediga platser alt. kort kö). Ett mindre antal laddplatser för elbil finns för extra kostnad. Kostnaden för en garageplats är 2625 kr/ mån
  Gemensamma utrymmen Föreningens medlemmar har tillgång till tre gemensamma takterrasser.

  Barnvagnsrum finns belägna i varje trapphus.

  Cykelställ finns i både garage/källaren och flertalet cykelställ utomhus.

  Soprum finns, större avfall skall enskild medlem själv ombesörja transport av.
  Om föreningen BRF Stettin 7 är en äkta bostadsrättsförening och som äger marken. Huset stod klart för inflyttning 2018 och består av 169 bostäder (13 139 kvm) och 9 lokaler. Lokalerna är 1 förskola (622 kvm) upplåten som bostadsrätt samt 8 övriga lokaler (703 kvm) som upplåts som hyresrätter. Samtliga lokaler är uthyrda och föreningens hyresintäkter från lokal uppgår till ca 2 miljoner/år.

  Hushållsel:
  Föreningen har individuell mätning av respektive hushålls förbrukning av el. Denna faktureras i efterskott.
 • Pris
  5 200 000 kr /Bud
  Månadsavgift
  4 478 kr/mån. Värme, vatten, bredband och TV (basutbud) från Ownit.
  Andel i föreningen
  0.4131%
  Andel av årsavgift
  0.43317%
  Indirekt nettoskuldsättning
  1 260 794 kr. Uppgifter hämtad ur årsredovisning 2022
  Pantsatt
  Nej

  Driftskostnader per år

  Hushållsel
  3 600 kr
  Försäkring
  2 400 kr
  Summa
  6 000 kr
 • Läget är enastående. Här bor ni på eftertraktade Gärdet som är välkänt för dess otroliga naturliv direkt utanför porten. Samtidigt som ni har flertal av Stockholm populäraste restauranger, fik och butiker runt knuten. För att nämna några välkända ställen runt knuten så har ni nybakat bröd hos Valhallabageriet, utsökta middagar hos Eatery Gärdet och Paradens skålande glas. En kort promenad bort ligger Östermalms ofantliga utbud av shopping, nattliv och restauranger. Härliga promenad- och joggingrundor över Ladugårdsgärdets oändliga ytor och efter endast några minuters lugnt joggande är du framme vid Djurgårdsbron för en av Stockholms vackraste rundor, Djurgården runt. Kommunikationerna är utmärkta med tillgång till tunnelbana och bussar.

Planritning

(5)
Charlotta Larsson
Din mäklare Charlotta Larsson 070-883 84 01 charlotta@tradition.se
Inga visningstider ännu, men kontakta mig gärna om du har frågor.
Anmäl intresse

Boka en fri värdering

Tradition logotyp
Bilder och filmer Beskrivning Ritning Dokument