Välplanerad 1,5:a högst upp i huset med hiss

Alla bilder
Alexander König
Din mäklare Alexander König 072-310 70 60 alexander@tradition.se
Intresserad av att veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.
Boka en fri värdering

Boka en fri värdering

Skeppargatan 92 Östermalm - Nedre Gärdet 1.5 rok 30 kvm 3 700 000 kr (slutpris)
Aktuellt bud: 3 700 000 kr
Bud
Alias
Datum
3 700 000 kr
2
16/4 13:06
3 650 000 kr
1
16/4 12:49
3 600 000 kr
2
16/4 08:15
3 495 000 kr
1
15/4 12:21
Högst upp i huset med hiss finner vi denna välplanerade 1,5:a i stabil och välskött förening. Här bor du på lugnt läge i ett ljust boende på attraktiv adress precis på gränsen mellan Gärdet och Östermalm intill Tessinparken. Området bjuder på lugna kvarter med närhet till både stadspuls, grönska och utmärkta kommunikationer runt hörnet. Väl inne i lägenheten möts vi av en underbart luftig och inbjudande känsla där tidstypisk charm samspelar med moderna materialval i harmonisk balans. Fräscht renoverade ytskikt och ursprungsdetaljer med vacker fiskbensparkett, luftig takhöjd och stora fönsterpartier som ger bostaden ett härligt ljusflöde och rymd. Vardagsrummet är rymligt med sociala sällskapsytor och har plats för både ett rejält matbord med 4 stolar samt soffgrupp. Köket är smakfullt renoverat med grå köksluckor, bra arbetsytor och förvaringsmöjligheter i överskåp samt i vackert serveringsskåp. Vidare in finner vi en rogivande sovrumsdel som har plats för en 140 cm bred säng. Badrummet är helkaklat i ljusa färgval och har plats för tvättmaskin. Hallen är välkomnande med en mönstrad tapet från Ralph Lauren, ett stengolv i original som övergår till en fiskbensparkett samt en skyddande säkerhetsdörr. Hallen erbjuder gott om plats för avhängning av ytterkläder samt skor och här finns även en anslutande klädkammare. Till lägenheten hör även två stycken rymliga vindsförråd.

Brf Paraden 5 är en stabil och välskött förening som äger marken och har en stor takterrass i soligt läge. Takterrassen är möblerad sommartid och har en oslagbar utsikt där man kan njuta av härliga stunder i goda vänners lag!

På Skeppargatan 92 bor du på attraktiv adress med närhet till T-bana, KTH, Tessinparken, Fältöversten, Stureplan och City. På kort promenad når du det pulserande utelivet på Stureplan samtidigt som du också har nära till Gärdets stora grönområden, Lill-Jansskogen eller Djurgårdens vackra miljöer runt vattnet. Matbutik finner du på nära avstånd med Coop i huset bredvid samtidigt som du ett par minuter bort hittar Fältöversten som ligger invid Karlaplan. Välkommen att boka in dig på visning!

Planritning

Alexander König
Din mäklare Alexander König 072-310 70 60 alexander@tradition.se
Intresserad av att veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.
Boka en fri värdering

Boka en fri värdering

Boka en fri värdering

Tradition logotyp
Bilder och filmer Beskrivning Ritning Dokument