Våra mäklare Bli en del av oss Nyheter
Alexander König
Alexander König Reg. fastighetsmäklare 072-310 70 60 alexander@tradition.se

Med ett skarpt öga för bostadsmarknaden och en passion för att skapa starka kundrelationer, har jag hjälpt hundratals kunder att förverkliga sina bostadsdrömmar. Jag tror på ärlighet, tillgänglighet och att alltid sätta mina kunders behov i främsta rummet. För mig är varje affär mer än bara en transaktion; det handlar om att bygga starka och långvariga relationer. Under mina många år i branschen har jag utvecklat ett omfattande nätverk av kontakter och byggt min framgång på personliga rekommendationer och återkommande nöjda kunder. 

Varje hem och försäljning är unik, så oavsett om du är en förstagångsköpare, eller en erfaren investerare, anpassar jag min expertis och service efter dina individuella behov och mål. Min målsättning är att ta din bostadsaffär till nästa nivå!

Funderar du på att sälja din bostad, köpa din drömfastighet eller bara behöver expertråd inom fastighetsmarknaden? Jag finns här till ditt förfogande, redo att besvara dina frågor och önskemål, precis när du behöver det.

Boka en fri värdering med Alexander

Hej! Kontakta gärna mig nedan för att boka en tid!

Logotyp Tradition logotyp